Навіщо нам потрібна система підтвердження інформації

Навіщо нам потрібна система підтвердження інформації

За роки існування порталу в нас накопичилися тисячі історій про порушення трудових прав у різних компаніях. Антиджоб добре індексується пошуковими системами і відвідується, і багато роботодавців надзвичайно болісно реагують на розміщену у нас інформацію: пропонуючи нам тисячі доларів за її видалення, а також намагаючись закрити антиджоб за допомогою поліцейських і хакерів.

Але нашими успіхами почали користуватися виродки чорного піару: нам стало відомо, що, прикидаючись найманими працівниками, вони розміщують на антиджобі неправдиву інформацію проти своїх конкурентів. Нам навіть відомий випадок шантажу одного підприємця — йому погрожували очорненням на антиджобі у разі відмови заплатити.

Між тим, ми розуміємо, що багато працівників можуть розповісти правду про свавілля в «своїй» компанії лише анонімно — ми повинні давати їм таку можливість. Тому ми запроваджуємо систему підтвердження інформації, отриманої при додаванні до чорного списку.

• Анонімний рівень - повністю анонімна інформація.
  • Довірчий рівень - працівник залишив нам свій мобільний телефон або емейл. У разі, якщо працівник досяг своєї мети і справедливості і хоче зняти оголошення, він може написати нам з цього емейла або мобільного.
  • Завірений рівень - інформація підкріплена аудіо- або відеозаписами, якимись документами.

Хочемо підкреслити, що на антиджобі розміщена інформація про тисячі компаній. Зазвичай ми знаємо про них не більше, ніж нам пишуть.

Також важливо зазначити, що інформації з довірчого та завіреного рівнів довіряють набагато більше, ніж анонімним записам.

Ваша підтримка дуже важлива для нас

коментар