Podrži Antidžob!

Antijob — najstariji sajt na runetu posvećen uslovima rada i ocenama poslodavaca. Takođe Antijob pomaže samoorganizaciji zaposlenih. Kako nam možete pomoći ili se priključiti našim aktivnostima?
Upravo sada prikupljamo sredstva za izdavanje ruskog prevoda knjige o platformskom kapitalizmu. Učestvovati možete:
— jednokratnom donacijom na Boosty.
— sa inostrane kartice na crowdfunding platformi Fairfund
Pomozite materijalno
Antijob redovno trpi DDoS i hakerske napade koje naručuju poslodavci sa naše liste. Zaštita od tih napada i održavanje sajta funkcionalnim košta mnogo. Antijob nije osnovni posao nijedne od osoba koje se bave sajtom, ali oduzima sve više vremena: već imamo više od sto hiljada ocena poslodavaca. Zato pokušavamo barem delimično da plaćamo rad moderatora ocena, SMM-ovca i programera Antijob-a.
Možete nam prebaciti novac, poslati bitkoin ili se priključiti Patreon ili podržati nas na Boosty.
Bitcoin novčanik: bc1q76v32u787rgde24zrgjnfrhc5y0zfuh7z4slpe
Monero novčanik: 8AZP6M3iMuoXaHcq5LNFvNKXSz7xpMrZhHcxTZsGhhvNFAcdUo9h9c3LAUibSrZp7K3ZWjkQaokBVUan238XPRBVDqzBtqK
Pratite nas na društvenim mrežama
VKontakte, Odnoklassniki, Telegram, Twitter, Facebook — širite informacije. Samo lajkovi i repostovi su stvarno oružje klasne borbe, sposobno da sahrani reputaciju i biznis lošeg poslodavca.
Antijob se može širiti i offline
Informacije Antijob-a možete širiti i offline, možemo vam poslati stikere, za to pišite na ssol@antijob.net
Prijavite prinudu na glasanje
Poslodavac vas prisiljava da glasate za nekog na izborima ili da idete na miting? Napišite nam o tome.
Označite prevarante
Stalni lider po broju ocena na Antijob-u nije najpoznatija, ali prilično velika kompanija «Tjanši"/Tiens group
To je upitan mrežni marketing, njihov trik je — ponude da kupite svu vrstu sumnjive robe i da je uvaljujete drugima. Tiens group maskira to kao oglase za zapošljavanje. Čovek dođe na „intervju“, gde mu nekoliko sati ispiremo mozak i izvlače novac. Ako se pored vas otvorio kancelarijа «Tjanši», možemo vam poslati stikere posvećene ovoj kompaniji.
Prijavite radne konflikte
Imate li upravo sada konflikt na poslu? Da li vaš kolektiv organizuje štrajk/obustavu rada/štrajk glađu? Pomoći ćemo da se informacije o tome prošire, pišite na info@antiob.net