АО «Морская арктическая геологоразведочная экспедиция»

АО «Морская арктическая геологоразведочная экспедиция»

1 відгук

Відгук про роботу: МАГЭ - "корпорація монстрів" - Murmansk

Анонімний 1266Murmansk
Компанія МАГЕ. Сфера діяльності компанії - морська геологоразвідка. Генеральний директор - алкоголізований, нестабільний характером та з манією величі. З працівниками часто говорить лайкою. Компанія дісталася йому від батька - тому в специфіці діяльності розбирається погано. На ключові посади посадив родичів і друзів, таких же, як він. Проявляють чудеса непрофесіоналізму і ставляться до підлеглих, як до худоби. Завжди незадоволені співробітниками, незалежно від обсягу та якості виконаної роботи. Керівництво обожнює слідкувати за співробітниками. Камери з мікрофонами стоять всюди, крім туалету. Переглядають і слухають записи, а потім починають дурні розмови: "Чому 15 числа ви часто бігали в туалет? Ще раз таке повториться - і ми вас звільнимо". Контролюють трафік і переглядають вміст робочих комп'ютерів. В компанії велика плинність кадрів. Частина не витримує витівок керівництва і звільняється сама, деяких доводять до звільнення позбавленням премій і іншим. Якщо хочете зберегти час і нерви - не влаштовуйтесь працювати в "МАГЕ".

Зв'яжіться з нами info@antijob.net
Ваша підтримка дуже важлива для нас

коментар