Козырь транс фоп козырь

3 отзыва о работодателе

Отзыв о работе: Жахлива компанія - Днепропетровск

Днепропетровск
17.12.2025
Я проходила навчання в компанії \*\*KozyrTrans\*\*, але мій досвід виявився вкрай негативним. На другому тижні навчання мене фактично усунули без попередження. Причина — \*\*форс-мажорна ситуація\*\*. Близько 15:00 (робочий день до 17:00) я виконала всі наявні завдання, після чого отримала дзвінок від мами: за ~20 км від міста в неї сталася ДТП, зламалася машина, вона була одна, на вулиці — кінець грудня і холодно. Я екстрено мала до неї поїхати. Я одразу написала в чат навчання, що маю форс-мажор і вимушена тимчасово призупинити навчання на сьогодні, але щойно повернуся додому — одразу продовжу виконання завдань. Повідомлення писала швидко, на ходу. Пізніше мені зателефонувала менеджер, я детально пояснила ситуацію. У відповідь почула: \*«Нічого страшного, я все розумію, головне — щоб усі були здорові»\*. Розмова завершилася на позитивній ноті. Однак о 19:00, коли я повернулася додому й намагалася зайти в навчальну систему, з’ясувалося, що \*\*мене видалили з усіх чатів і заблокували доступ\*\*. На моє повідомлення менеджеру я отримала відповідь: \*«Ваше навчання призупинено, доступ заблоковано. Згодом вам зателефонують»\*. Під час дзвінка мені заявили, що \*\*навчання не можна пропускати за жодних обставин\*\*, воно нібито пройшло без мене, і єдиний варіант — знову проходити співбесіду та навчання з новою групою. Вважаю таке ставлення неприпустимим, оскільки спочатку мою ситуацію прийняли з розумінням, а фактично — \*\*без попередження видалили та припинили співпрацю\*\*. Окремо хочу зазначити, що \*\*навчання велося російською мовою\*\*. У країні триває війна, але компанія, яка офіційно працює в Україні, проводить навчальні матеріали мовою країни-агресора. Стажери змушені були самостійно перекладати відео українською та писати конспекти. Щодо атмосфери: спочатку вона здавалася нормальною, але згодом почалися \*\*приниження та психологічний тиск з боку коучів\*\*. Після теоретичної частини нам казали ставити запитання, але коли я поставила питання під час практики, у відповідь отримала знецінення та агресивний тон замість допомоги. Це повністю вбиває мотивацію. Навчання було надмірно перевантаженим: один з днів тривав майже \*\*20 годин\*\*. Було близько 9 годин відео, які потрібно було законспектувати, виконати тести після кожного блоку, при цьому дедлайни кілька разів змінювалися. Я не спала всю ніч, максимально старалася розібратися в темі вантажоперевезень (яка для мене була новою), але замість підтримки отримала лише тиск. Також показовий факт: навчання починало понад 20 людей, а до кінця дійшло лише двоє. Це говорить про \*\*високу плинність кадрів та проблеми з підходом до стажерів\*\*. Я дуже шкодую, що витратила півтори тижні свого часу та сил на цю компанію. \*\*Не рекомендую KozyrTrans як роботодавця.\*\*