Отзыв о работе: ДНО - Киев

4Анонимный
Киев
18.02.2026
Повністю погоджуюся з усіма відгуками! Що було найскладніше: Навантаження: задач ставало тільки більше, ніж може “вивезти” команда, особливо одна людина! При цьому штат не розширюють, а очікування - закривати все і дуже часто понаднормово. Комунікація з керівництвом: замість підтримки та вирішення проблем, часто відчувалося, що керівництву “продають картинку”, а сильні спеціалісти не отримують поваги й впливу на рішення. Робота з іншими відділами: на моєму досвіді, деякі відділи, просто не можуть виконувати свою роботу належним чином, через те, що обіймають посади, а компетенцій просто НУЛЬ! Відповідальність розмазувалась на інших, або крайніми робили взагалі інших працівників. Зарплата: перегляд ЗП - рідкість, не відповідає росту обов’язків та ринку. У підсумку атмосфера стала МАКСИМАЛЬНО токсичною: багато “політики”, мало реальної роботи з причинами проблем. Люди з компанії йдуть просто пачками, тут сильних не цінують. Кому може підійти: якщо вам ок працювати в режимі постійних форс-мажорів і без зрозумілих правил гри, та хочете вигоріти і втратити здоров’я. Кому не раджу: тим, хто цінує повагу, прогнозованість, адекватне навантаження та регулярний перегляд компенсації.